De Italiaanse competitie is en blijft een interessante competitie met goede spelers en fanatieke fans. Hattrick heeft daarom ook hele mooie voetbalreizen Italië in haar assortiment. Deze Zuid-Europese competitie wordt ook steeds interessanter voor Nederlandse supporters vanwege de vele Nederlanders die daar gaan voetballen. Rede te meer om eens een voetbalreis Italië te boeken.

Met voetbalreizen Italië ziet u Zlatan, Eto’o en Pato die vergezeld worden door Nederlandse toppers als Sneijder, Seedorf, Van Bommel en Emanuelson. Dit is slechts een handvol van de vedetten die de Serie A zo interessant maken. Kies uit tal van voetbalreizen Serie A van Hattrick Voetbal of vraag naar de mogelijkheden voor overige wedstrijden.
 
De tifosi in de Italiaanse voetbaltheaters zorgen ervoor dat uw voetbalreizen Serie A een spectaculaire belevenis worden. De clubs op onze site zijn slechts een greep uit de selectie van diverse Italiaanse ploegen die wij aanbieden. Wanneer u bijvoorbeeld met voetbal reizen Italië, Lazio Roma prefereert boven AS Roma of u wilt reizen naar het prachtige Napels om Napoli te bewonderen, zoeken wij graag voor u de mogelijkheden uit. We hebben voor ieder een persoonlijke voetbalreis Serie A.

Houdt u van Italiaanse passie, cattanacio voetbal en sfeervolle stadions dan zijn de voetbal reizen Serie A echt iets voor u. U zult er geen spijt van krijgen.

Neem contact op en vraag informatie aan over de voetbalreis Serie A die u wilt beleven, of klik op de clublogo's voor een wedstrijdoverzicht.
Aanbod voetbalreizen ItaliëGeen voetbalreis is te ingewikkeld! Wij bieden ook voetbalreizen aan naar o.a. de volgende competities:

Voor al uw voetbalreizen en evenementen