HATTRICK-VOETBALDAGEN
Voetbaldagen is een initiatief van hattrick, die een passend en sportief antwoord geven op een groeiende vraag naar sportieve vakantiebesteding. Hattrick voetbaldagen zet de jeugd tot actief sporten en biedt de jeugd van 7 tot en met 15 jaar een unieke kans om zich aan de hand van professionele trainers te bekwamen in de voetbaltechniek.

Er wordt gewerkt in overzichtelijke en beheersbare groepjes, ingedeeld naar leeftijd en vaardigheid. De trainers zorgen voor een juiste mix van van inspanning en ontspanning. Plezier staat hoog in het vaandel tijdens deze voetbaldagen.

Iedereen kan meedoen aan de voetbaldagen, jongens en meisjes, of je nu lid bent van een voetbalclub of niet. Het enige wat je nodig hebt is een positieve instelling die de basis is voor een paar fantastische plezierige en leerzame dagen met leeftijdsgenoten. Alle voetbaldagen vinden plaats op het jeugdcomplex van FC Dordrecht en staan onder leiding van professionele trainers. Deze trainers maken gebruik van vormen die passen binnen de belevingswereld van de kinderen.


PLANNING