Genieten van het Spaanse topvoetbal met de voetbalreizen Spanje van Hattrick Voetbal!

Messi, Xavi, Iniesta, Villa, Cristiano Ronaldo, Özil, Casillas, di Maria; het rijtje topvoetballers in Spanje is eindeloos en u kunt ze live in actie zien met voetbal reizen Spanje! De supersterren schitteren tijdens uw voetbalreis Primera Division en u kunt het van dichtbij meemaken. Beleef live de ambiance in de Spaanse stadions in een van ’s werelds sterkste competities.
De clubs op onze site zijn slechts een greep uit de selectie van diverse Spaanse topploegen die wij aanbieden. Naast Barcelona en Real Madrid en bieden wij ook reizen aan naar Spaanse subtoppers als Espanyol, Atletico Madrid, Villarreal, Sevilla en Valencia. Geniet van de wereldsteden Madrid en Barcelona of neem de cultuur in u op in één van de andere mooie bestemmingen tijdens uw voetbalreis Spanje.

Met voetbalreizen Primera Division kunt u de titelstrijd tussen de Koninklijke en Barca van dichtbij aanschouwen. Hoogstwaarschijnlijk zullen deze 2 grootmachten uitmaken wie er komend seizoen de kampioen van Spanje wordt. De overige clubs liggen een straatlengte achter. Ondanks de grote achterstand in de competitie, zijn deze clubs nog steeds Europese grootmachten die u ook gewoon kunt bewonderen met voetbalreizen Primera Division.

Bent u een Barca- Madridfan of u houdt gewoon van het Spaanse leven, boek dan nu een van de voetbalreizen Spanje en geniet van een mooi weekendje met alles erop en eraan.

Neem contact op en vraag informatie aan over de voetbalreis Primera Division die u wilt beleven, of klik op de clublogo's voor een wedstrijdoverzicht.

Aanbod voetbalreizen SpanjeGeen voetbalreis is te ingewikkeld! Wij bieden ook voetbalreizen aan naar o.a. de volgende competities:

Voor al uw voetbalreizen en evenementen