Waarom Hattrick Voetbal?

Uw ideale clinic samenstellen
Persoonlijke aandacht
Scherpe prijzen
Jarenlange ervaring
Persoonlijke accountmanager
Deskundig advies
Altijd telefonisch bereikbaar
Maatwerk

Hattrick Voetbalreizen
Meer info...

Hattrick Trainingskampen
Meer info...

Hattrick Voetbalacademie
Meer info...


Neem contact op


078 - 82 00 257
Hattrick Voetbalclinics

Met een Hattrick voetbalclinic heeft u een dag vol voetbal en fun voor jong en oud. Hattrick Voetbal kan voor u schitterende voetbalevenementen organiseren. Zo kunt u op een leuke en leerzame manier de leden en potentiële leden een prachtige dag bezorgen. De clinics van Hattrick Voetbal zijn mobiel en overal inzetbaar.

Bent u geïnteresseerd?

Bekijk hier alle onderdelen waarmee u uw eigen clinic op maat kunt samenstellen, of neem een kijkje bij de 3 standaardclinics die wij aanbieden. Voor deskundig advies kunt u contact opnemen met Hattrick Voetbal en vragen naar de mogelijkheden via telefoonnummer
078 - 82 00 257 of

Euro 2012 voetbalclinic

Een dagdeel met speciale voetbalfunonderdelen geheel in het teken van Euro 2012. In circuitvorm gaan de deelnemers onderdelen af waarbij hun vaardigheden worden getest.

Bekijk de Euro 2012 clinic

Nr. 23 voetbalclinic

In samenwerking met de Jamie Carragher Foundation organiseren wij de Nr. 23 voetbalclinic, waarbij plezier bij de jeugd van uw voetbalclub en het goede doel voorop staan.

Bekijk de Nr. 23 clinic

Legends voetbalclinic

Tijdens de Legends voetbalclinic van Hattrick Voetbal beleef je een dag vol voetbalplezier met alle grote sterren uit het heden en verleden. Van Cruijff tot Zinedine Zidane!

Bekijk de Legends clinic

Alle Onderdelen

Hier vindt u alle verschillende onderdelen welke Hattrick Voetbal kan verzorgen voor uw voetbalclinic. Uiteraard kunnen wij in samenspraak met u ook uiteenlopende andere onderdelen organiseren.

Bekijk hier alle voetbalclinic onderdelen
Hattrick Voetbalquiz

Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor de leden van uw vereniging of de Businessclub? Met de Hattrick voetbalquiz haalt u een uitdagend event in huis. Wie toont zich een echte voetbalkenner?

Stel nu uw voetbalquiz op maat samen!
Voor al uw voetbalreizen en evenementen