Voetbalreizen Scottish Premier League zijn snel en eenvoudig te boeken bij Hattrick Voetbal. Deze competitie is niet de meest spraakmakende van Europa, maar als u van passie houdt en een echte voetbalsfeer wilt meemaken is een voetbalreis Scottish Premier League een echte must.

De bekendste voetbalreis Schotland is Celtic en Glasgow Rangers. De wedstrijd tussen deze 2 aardsrivalen is jaar in jaar uit één van de meest besproken en meest sfeervolle wedstrijden op de Europese velden. The Old Firm, zoals hij wordt genoemd is natuurlijk te boeken met voetbalreizen Schotland. De derby tussen The Bhoys en The Gers is een garantie voor een fantastische voetbalsfeer in een stad die voetbal ademt. Zowel Ibrox Stadium als Celtic Park bieden plaats aan meer dan 50.000 toeschouwers die vol passie hun idolen steunen. U kunt één van deze toeschouwers zijn door te boeken bij voetbal reizen Schotland.

Naast een mooie wedstrijd van Celtic of de Rangers kunt u met voetbalreizen Schotland ook genieten het mooie Glasgow. U verblijft dan meestal 2 nachtjes in de Schotse hoofdstad en u heeft dus tijd om deze mooie stad te bewonderen.

Naast de traditionele top 2 biedt Voetbalreizen Scottish Premier League ook andere voetbalreizen aan. Wilt u bijvoorbeeld naar Aberdeen, Dundee United of Hearts, aarzel dan niet en boek uw reis met Voetbal reizen Scottish Premier League.

Neem contact op en vraag informatie aan over de Voetbalreis Scottish Premier League die u wilt beleven of klik op de clublogo’s voor een wedstrijdoverzicht.

Aanbod voetbalreizen SchotlandGeen voetbalreis is te ingewikkeld! Wij bieden ook voetbalreizen aan naar o.a. de volgende competities:

Voor al uw voetbalreizen en evenementen