Uw voetbalreis Internazionale is inclusief:

- Retourvlucht Milaan
- Luchthavenbelasting
- Veiligheidstoeslagen
- Gereserveerde zitplaatsen
- 2 overnachtingen in een centraal *** hotel
- Ontbijtbuffet
- Stads- en wedstrijdinformatie

Al onze voetbalreizen Internazionale zijn compleet verzorgd voor uw voetbalplezier!

078 - 645 00 39

Hattrick Voetbal, voor al uw voetbal reizen Internazionale!

Internazionale veroverde in het seizoen 2009/2010 met onder meer topschutters Diego Milito en Samuel Eto’o alle mogelijke prijzen. Afgelopen seizoen ging AC Milan er met de scudetto vandoor. Kunnen de Nerazzurri het sportieve succes onder Leonardo hervinden? Zie het live in het Giuseppe Meazza stadion met de voetbalreizen Internazionale van Hattrick.

Zie tijdens uw voetbalreis Internazionale hoe routiniers Javier Zanetti, Esteban Cambiasso en natuurlijk onze landgenoot Wesley Sneijder als sterkhouders van de equipe de ploeg bij de hand pakken. Zal ook de jonge zomeraankoop Luc Castaignos zijn steentje bij kunnen dragen aan het nieuwe succes?

18-voudig Italiaans landskampioen, 7-voudig bekerwinnaar, 3-voudig winnaar van zowel de Champions League als de Europa League en 2-voudig winnaar van de Wereldbeker. De roemruchte club uit Noord-Italië is dit seizoen uit op sportieve revanche en u kunt het live bewonderen tijdens de voetbal reizen Internazionale. Mis het niet en juich samen met ruim 80.000 uitzinnige supporters!
Voor al uw voetbalreizen en evenementen