Beleef Engels topvoetbal met de voetbalreizen Engeland van Hattrick Voetbal. Geniet van de acties van Van Persie of ervaar het prachtige You’ll Never Walk Alone op Anfield met Luis Suarez . Proef de sfeer bij het grote Manchester United van Sir Alex Ferguson en Wayne Rooney of één van de vele andere topploegen in de Premier League.

De kolkende stadions vol typisch Engelse voetbalsfeer maken uw voetbalreis Premier League compleet. Hattrick Voetbal biedt negen ploegen uit deze sterke competitie aan waarbij wij uw voetbalreis Engeland compleet verzorgen inclusief wedstrijdkaart, retourvlucht en hotelovernachting.

Met de voetbalreizen Premier League van Hattrick reist u naar het land waar voetbal geboren is, het land dat voetbal ademt. De Premier League behoort tot een van de aantrekkelijkste competities ter wereld, door de aanwezigheid van de vele topspelers en de strijdlust van de kleine ploegen. Manchester United en Chelsea strijden jaarlijks om het kampioenschap, Arsenal speelt mooi combinatievoetbal en Manchester City en Liverpool zijn outsiders voor de titel. Bezoek uw favoriete club tijdens de mooiste voetbal reizen Engeland.

De clubs op onze site zijn slechts een greep uit de selectie van de diverse voetbalreizen Premier League die wij aanbieden. Staat uw favoriete club uit de hoogste divisie er niet bij of prefereert u een wedstrijd in een lagere Engelse divisie? Neem dan contact op en vraag informatie aan over de voetbalreis Premier League die u wilt beleven, of klik op de clublogo's voor een wedstrijdoverzicht.

Aanbod voetbalreizen EngelandGeen voetbalreis is te ingewikkeld! Wij bieden ook voetbalreizen aan naar o.a. de volgende competities:

Voor al uw voetbalreizen en evenementen