Uw voetbalreis Borussia Dortmund is inclusief:

- Gereserveerde zitplaatsen
- 1 overnachting in een centraal *** hotel
- Ontbijtbuffet
- Stads- en wedstrijdinformatie

Al onze voetbalreizen Borussia Dortmund zijn compleet verzorgd voor uw voetbalplezier!

078 - 645 00 39

Hattrick Voetbal, voor al uw voetbal reizen Borussia Dortmund!

Elke thuiswedstrijd is het Signal Iduna Park uitverkocht, maar u kunt erbij zijn met de voetbal reizen Borussia Dortmund wanneer de zwart-gele Borussen aantreden gesteund door bijna 84.000 fanatieke supporters! De Duitse topclub heeft in het verleden clubiconen in de gelederen gehad als Tomas Rosicky, Lars Ricken, Jan Koller, Andres Möller en natuurlijk Matthias Sammer. Nu heeft de jeugd de toekomst met talentvolle spelers die luisteren naar de namen Götze, Hummels, Großkreutz en topscorer Lucas Barrios. Met de voetbalreizen Borussia Dortmund ziet u ze in levende lijve!

Afgelopen seizoen pakten die Schwarzgelben voor het eerst sinds 2002 weer eens de landstitel en u kunt erbij zijn met een voetbalreis Borussia Dortmund wanneer de ploeg deze prestatie probeert te evenaren. Kan trainer Jürgen Klopp ook zonder de naar Real Madrid vetrokken sterspeler Nuri Sahin de club leiden naar successen in het miljoenenbal van de Champions League?

Met Hattrick Voetbal reist u slechts enkele kilometers over de grens naar het grootste stadion van Duitsland om te genieten van de sfeer met de voetbalreizen Borussia Dortmund.
Voor al uw voetbalreizen en evenementen