Uw voetbalreis Real Madrid is inclusief:

- Retourvlucht Madrid
- Luchthavenbelasting
- Veiligheidstoeslagen
- Gereserveerde zitplaatsen
- 2 overnachtingen in een centraal *** hotel
- Ontbijtbuffet
- Stads- en wedstrijdinformatie

Al onze voetbalreizen Real Madrid zijn compleet verzorgd voor uw voetbalplezier!

078 - 645 00 39

Hattrick Voetbal, voor al uw voetbal reizen Real Madrid!

Santiago Bernabéu is één van de mooiste voetbaltheaters van Europa. Het ideale podium om uw droom in vervulling te laten gaan met onze voetbalreizen Real Madrid. In 2009/2010 werden wereldsterren als Cristiano Ronaldo, Xabi Alonso en Kaká toegevoegd aan de reeds imposante lijst met spelers van de Koninklijke.

De prijzenkast van 'de Koninklijke' is niet minder indrukwekkend en daarom is een stadiontour zeker een aanrader tijdens uw voetbalreizen Real Madrid. Met onder andere 31 gewonnen landskampioenschappen, 18 maal de Copa del Rey en 9 Champions League trofeeën is in het museum voldoende te zien!

Spelers als Higuain, Casillas, Sergio Ramos en vele anderen completeren het sterrenensemble van de nieuwe coach Mourinho, die uw voetbalreis Real Madrid een onvergetelijke ervaring maken. Ondanks het gigantische stadion organiseren wij van Hattrick Voetbal altijd de best mogelijke plaatsen in de door u geselecteerde categorie.

In combinatie met de voetbal reizen Real Madrid kunt u natuurlijk genieten van de sfeer in de Spaanse hoofdstad. In deze metropool kunt u genieten van lekker eten, bezienswaardigheden als het Koninklijk Paleis en diverse musea en natuurlijk topvoetbal!
Voor al uw voetbalreizen en evenementen