Uw voetbalreis Barcelona is inclusief:

- Retourvlucht Barcelona
- Luchthavenbelasting
- Veiligheidstoeslagen
- Gereserveerde zitplaatsen
- 2 overnachtingen in een centraal *** hotel
- Ontbijtbuffet
- Stads- en wedstrijdinformatie

Al onze voetbalreizen Barcelona zijn compleet verzorgd voor uw voetbalplezier!

078 - 645 00 39

Hattrick Voetbal, voor al uw voetbal reizen Barcelona!

Of het nou El Clásico is tegen Real Madrid, of de derby tegen Espanyol, voetbalreizen Barcelona zijn altijd spectaculair. Elke wedstrijd in Camp Nou van FC Barcelona is een schitterende belevenis, een must voor elke voetballiefhebber.

Hattrick Voetbal laat uw voetbaldroom uitkomen en verzorgt uw complete voetbalreis Barcelona. Geniet met 98.000 mensen van het combinatievoetbal van Barcelona en de klasse van wereldsterren als Messi, Villa, Xavi en Iniesta. Barça weet mensen bij vrijwel alle voetbalreizen Barcelona het publiek versteld te laten staan.

Naast het ‘tikkie-takkie’ voetbal kunt u natuurlijk naar hartenlust talloze unieke bezienswaardigheden bezoeken. Zo kunt u tijdens onze voetbal reizen Barcelona een het prachtige zandstrand van de stad bezoeken, de jachthaven of Placa de Catalunya in het hartje van het centrum. Ook de Sagrada Familia en Parc Guell ontworpen door Antoni Gaudi zijn heuse publiekstrekkers, evenals Montjuic en de Arc de Triomf.

Geniet van een hapje en een drankje op de wereldberoemde straat La Ramblas en combineer dit met topvoetbal tijdens uw voetbalreizen Barcelona.
Voor al uw voetbalreizen en evenementen