Uw voetbalreis Atletico Madrid is inclusief:

- Retourvlucht Madrid
- Luchthavenbelasting
- Veiligheidstoeslagen
- Gereserveerde zitplaatsen
- 2 overnachtingen in een centraal *** hotel
- Ontbijtbuffet
- Stads- en wedstrijdinformatie

Al onze voetbalreizen Atletico Madrid zijn compleet verzorgd voor uw voetbalplezier!

078 - 645 00 39

Hattrick Voetbal, voor al uw voetbal reizen Atletico Madrid!

Madrid is een wereldstad bij uitstek en huisvest twee absolute Spaanse topploegen. Atletico Madrid werd opgericht in 1903 en werd sindsdien liefst 9 maal landskampioen, een knap aantal gezien de heftige concurrentie in de Primera Division. De club was in het verleden een ‘thuis’ voor legendes als Hugo Sanchez, Bernd Schuster, Luis Aragones en natuurlijk Fernando Torres.

Traditioneel is Atletico Madrid de derde club van Spanje, maar Los Colchoneros zijn elk seizoen een gevaarlijke outsider voor de titel in de Primera División. Dat maakt een voetbalreis Atletico Madrid altijd een echte belevenis.

Met topspits Falcao in de ploeg is een bezoek aan het kolkende Estadio Vicente Calderón met 55.000 toeschouwers een echte aanrader. De voetbalreizen Atletico Madrid van Hattrick bieden u de mogelijkheid om van een volledig verzorgd voetbalweekend in de Spaanse hoofdstad te genieten.

Geniet van de stad Madrid, de prachtige ambiance in het stadion en echt topvoetbal in de Spaanse hoofdstad met de voetbal reizen Atletico Madrid van Hattrick.
Voor al uw voetbalreizen en evenementen