Waarom Hattrick Voetbal?

Uw ideale clinic samenstellen
Altijd telefonisch bereikbaar
Persoonlijke aandacht
Jarenlange ervaring
Deskundig advies
Scherpe prijzen
Maatwerk

078 - 645 00 39

Hattrick Voetbalclinics

Met een Hattrick voetbalclinic heeft u een dag vol voetbal en fun voor jong en oud. Hattrick Voetbal kan voor u schitterende voetbalevenementen organiseren. Zo kunt u op een leuke en leerzame manier de leden en potentiële leden een prachtige dag bezorgen. De clinics van Hattrick Voetbal zijn mobiel en overal inzetbaar.

Bent u geïnteresseerd?

Bekijk hier alle onderdelen waarmee u uw eigen clinic op maat kunt samenstellen, of neem een kijkje bij de onderstaande voetbalclinics die wij aanbieden. Voor deskundig advies kunt u contact opnemen met Hattrick Voetbal en vragen naar de mogelijkheden via telefoonnummer 078 - 82 00 257 of

Euro 2012 Voetbalclinic

Een dag(deel) vol voetbalplezier voor de jeugdleden! Deze uitgebreide voetbalclinic staat geheel in het teken van Euro 2012. De deelnemers werken in teams onder andere een mini EK af, met uiteraard een opkomst geheel in stijl van dit zeer populaire voetbaltoernooi.

Ga naar:
Euro 2012 Voetbalclinic
Wij wilden ons voorbereiden op dit grote toernooi met deze fantastische voetbaldag. De EK 2012 clinic was een groot succes en de kinderen voelden zich voor 1 dag echte Internationale profvoetballers!
v.v. PFC uit Geervliet

Hattrick Fun Voetbalclinic

Een dag(deel) met speciale voetbalfunonderdelen. In circuitvorm gaan de deelnemers tijdens deze voetbalclinic tal van onderdelen af waarbij hun vaardigheden worden getest. Deze Fun voetbalclinic staat geheel in het teken van voetbalplezier voor de jeugd!

Ga naar:
Hattrick Fun Voetbalclinic
De perfecte invulling voor een dag vol voetbalplezier voor kinderen van alle leeftijden. Bedankt Hattrick Voetbal voor deze dag die perfect georganiseerd was, iedereen op het complex van v.v. Drechtstreek heeft ontzettend genoten!!
Stichting Verrekijker over de voetbalclinic bij v.v. Drechtstreek in Papendrecht. Opbrengst ten goede van het project "Home of Hope" in Ghana

Hieronder vindt u alle verschillende onderdelen welke Hattrick Voetbal kan verzorgen voor uw voetbalclinic. Uiteraard kunnen wij in samenspraak met u ook uiteenlopende andere onderdelen organiseren. Neem met ons op voor meer informatie.

Ga naar: Alle Hattrick voetbalclinic onderdelen

Voor al uw voetbalreizen en evenementen