Waarom Hattrick Voetbal?

Uw ideale reis samenstellen
Persoonlijke aandacht
Scherpe prijzen
Jarenlange ervaring
Persoonlijke accountmanager
Deskundig advies
Altijd telefonisch bereikbaar
Maatwerk
Tijdige bezorging kaarten
100% zitplaatsgarantie

Bekijk ook:


Hattrick OutdoorHattrick Sport


Stichting HattrickNeem contact op


078 - 82 00 257

Hattrick Voetbalreizen
Meer info...

Hattrick Trainingskampen
Meer info...

Hattrick Voetbalclinics
Meer info...

Hattrick Voetbalacademie
Meer info...
Geschiedenis

Hattrick Sport en stichting Hattrick zijn eind 2007 opgericht door drie actieve & maatschappelijk betrokken sportfanaten. Twee initiatiefnemers van Hattrick hebben met hun expertise in de loop der jaren reeds een netwerk opgebouwd binnen de regio. Ook zijn zij nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling en coördinatie van diverse projecten waarbij sport een belangrijk onderdeel was. De derde initiatiefnemer is een ervaren zelfstandig ondernemer, die bekend is met de evenementenbranche. Door de bundeling van deze specifieke bekwaamheden vormen zij als Hattrick een zeer allround geheel wat uitstekend in staat is om maatwerk te leveren.

Sinds de oprichting is de organisatie in meerdere opzichten aanzienlijk gegroeid. Het verzorgingsgebied van de stichting evenals Hattrick Sport is beduidend uitgebreid en ook het aantal zeer bekwame werknemers met ervaring in de evenementenbranche en de uitvoerende sportsector is toegenomen.

De sportieve projecten van Hattrick zijn gericht op het verbeteren van de gezondheid voor jong en oud, het vergroten van sportdeelname op diverse niveaus, het gebruik maken van de sociaal-maatschappelijke en sociaal-educatieve waarde van sport en het stimuleren van de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Deze worden ondersteund door de activiteiten van Hattrick Voetbal, Hattrick Outdoor en Hattrick Events.

Contactinformatie


Hattrick Sport B.V.
Kapitein Stamperiusflat 58
3333 CE Zwijndrecht

T: +31 (0)78 645 00 39
E:

www.hattricksport.nl | hattrickvoetbal.nl | www.hattrickevents.nl | www.hattrickoutdoor.nl | www.stichtinghattrick.nl

Ervaring en maatschappelijke betrokkenheid

Hattrick Voetbal heeft een schat aan kennis en ervaring in de voetbal- en evenementenbranche, evenals een uitgebreid netwerk aan leveranciers. Hierdoor kunnen wij uw ideale arrangementenpakket geheel op maat samenstellen zodat aan al uw wensen voldaan wordt. Uw spectaculaire voetbalevenementen worden bij Hattrick Voetbal tot in de kleinste details verzorgd.

Hattrick Voetbal is onderdeel van Hattrick Sport, een bedrijfsonderdeel dat ondersteuning biedt aan onze stichting. Bij elke boeking van een voetbalreis of evenement komt een bedrag ten goede van het uitvoerende werk van de stichting.

Stichting Hattrick zet zich in om mensen van alle leeftijden en doelgroepen te laten sporten en te enthousiasmeren voor sport. Zodoende is men bij elke boeking bij Hattrick Voetbal maatschappelijk betrokken bij de groei van de stichting.

Hattrick is een initiatief van 3 actieve & maatschappelijk betrokken sportfreaks. Door uw vertrouwen en steun kunnen wij projecten realiseren, met als hoofddoel het versterken van de maatschappelijke waarde van de sport.
Voor al uw voetbalreizen en evenementen