Ierland - Estland

Wedstrijd zelf een belevenis tussen uitzinnige Ieren. Voor het eerst na 1988 weer aanwezig op een EK Voetbal. Prachtig stadion middenin een volkswijk. Uitverkocht ruim 51.000 toeschouwers. Mooie plaatsen, onderaan in het stadion, tegen het veld aan. Je kon ze bij wijze van spreken bijna aanraken. We gaan het zeker nog een keer doen in welk land dan ook!!!
Lees meer...

Manchester City - Villarreal

Dinsdag 18 oktober de dag van de wedstrijd 's morgens naar museum of science&industry gegaan wat ontzettend leuk en leerzaam is voor jong en oud.
Rond 16:00 uur naar het stadion gegaan met bus 216 die vlakbij het hotel is en gaat naar Manchester City Stadion het was nog beetje rustig lekker rondgekeken en wat gegeten en natuurlijk de shop in van City waar van alles te koop is. Gelukkig een warme muts en sjaal gekocht die wel nodig was. De wedstijd naderde en het was gezellig druk weinig fans uit Spanje gezien. De deuren van stadion gingen op 18:30 uur open en wij zonder problemen en aardige suppoosten naar binnen gegaan waar alles heel erg goed is geregeld een grote gang met waar je van alles kan krijgen van drinken tot eten en snel wordt geholpen en vele toiletten. Wij gelopen naar vak 104/105 wat allemaal goed is aangegeven en heel duidelijk is. Een hele mooie plek vlak bij het veld dat was dus wel genieten voor de fans uit Holland.Lees meer...

Liverpool - Manchester United

Alles wat top verzorgd, heel goed dat we die boardingpassen al hadden! Zitplaatsen (4 seizoenskaarten met Griekse namen erop) waren prima. Het hotel is ook goed en een uitstekende uitvalsbasis om Liverpool te ontdekken. De wedstrijd was wat matig in de eerste helft, maar gelukkig was de tweede helft een stuk aantrekkelijker. We hebben maandag nog een stadion toer gemaakt en het museum bezocht. Een echte aanrader. Liverpool zelf is een hele gezellige stad waar buiten het voetbal om veel te zien is.
 
Bedankt voor de organisatie,

dhr. WiersmaLees meer...

Aston Villa - Newcastle United

Het was een top weekend.
Dit weekend was geregeld als verjaardagscadeau voor mijn vader die 65 jaar geworden was.

Alles was goed geregeld en de plek waar we zaten op de tribune was super.
We zaten op de hoofdtribune en op rij 6, dus tegen het veld aan, echt geweldig.
Dit was echt een weekend om nooit te vergeten.

Ik wil Hattrick Voetbal via deze weg heel erg bedanken voor het regelen van ons voetbalweekend.

S.J. van der VeenLees meer...

Manchester United - Blackpool

Zondag morgen, 8 uur, begon de trip richting Schiphol. Op Schiphol verliep alles goed en snel. In Engeland aan gekomen begon het mooie avontuur.

Het vliegveld is een stuk kleiner dan Schiphol, dus we stonden zo buiten. Daar twee taxi's aangehouden, want met zeven personen in een taxi is volgens diverse chauffeurs echt teveel.
Op naar het Premier Inn hotel. Hier de spullen afgegeven, tickets opgehaald op naar OLD TRAFFORD.Lees meer...
Voor al uw voetbalreizen en evenementen