Uw voetbal reizen Europa League boekt u natuurlijk bij Hattrick Voetbal!

De UEFA Europa League is de opvolger van de UEFA Cup, waarin Europese toppers het tegen elkaar opnemen in de voorrondes en play-offronde. In de groepsfase mogen zij uitmaken wie zich bij de beste 32 clubs mogen scharen. Deze teams hebben allemaal slechts één doel voor ogen: via het knock-outsysteem deze prestigieuze Europese trofee winnen!

Liverpool, Internazionale en Juventus zijn de recordhouders met ieder drie eindoverwinningen. Sinds de naamsverandering wonnen respectievelijk Atletico Madrid (2010) en FC Porto (2011) de trofee. Afgelopen seizoen vestigde trainer Andre Vilas Boas zelfs een indrukwekkend record door met zijn 33 jaar de jongste trainer ooit te worden die een Europese trofee won. De succescoach van Porto dwong hiermee zelfs een transfer naar Chelsea af. Dit mag dan de op één na belangrijkste Europese competitie zijn, maar uw voetbalreizen Europa League staan altijd garant voor spektakel.

Onze voetbalreizen Europa League worden geheel op maat samengesteld aan de hand van uw persoonlijke wensen. U bent met een voetbalreis Europa League bij Hattrick Voetbal in ieder geval verzekerd van een toegangsbewijs voor de wedstrijd, een retourvlucht naar bestemming en een hotelovernachting in een centraal gelegen hotel in de stad.

Wij zorgen ervoor dat uw voetbalreis Europa League een onvergetelijke ervaring wordt!

Zie onderstaand verschillende voetbalreizen naar diverse Europa League deelnemers.
Voor alle overige Europa League voetbalreizen neem contact op met Hattrick Voetbal.

Datum & Wedstrijd

Boek nu uw
voetbalreis Europa League

Prijs per persoon

December

14 - 15 Lazio - Sporting Lissabon

14 - 15 Fulham - Odense BK

14 - 15 Shamrock Rovers - Tottenham

15 - 16 Birmingham City - Maribor

15 - 16 Atletico Madrid - Stade Rennesvanaf € 339,-

vanaf € 309,-

vanaf € 289,-

vanaf € 309,-

vanaf € 289,-

Voor al uw voetbalreizen en evenementen