Hattrick Voetbal biedt u topwedstrijden aan met Voetbalreizen Champions League. De absolute top van Europa neemt het tegen elkaar op in de groepsfase, waarna de overgebleven clubs mogen bewijzen dat zij het beste team hebben. Met een van de voetbal reizen Champions League bent u erbij wanneer de beste spelers van Europa elkaar in de mooiste stadions tegen komen!

Barcelona is de titelhouder en zullen zij er in slagen om ‘de beker met de grote oren’ voor de 3de keer in 4 jaar tijd te veroveren? Of slaagt Arsenal er eindelijk eens in om verder te reiken dan de halve finale? Boek u favoriet met een voetbalreis Champions League!

Bij Hattrick Voetbal kunt u alle wedstrijden van de Champions League boeken. Kijk naar de snelle en briljante acties van Messi, de vrije trappen van Ronaldo, de goals van Van Persie en de steekpasjes van Sneijder en Robben.

Met voetbalreizen Champions League begeeft u op het allerhoogste niveau van het mondiale voetbal. De allerbeste voetballers acteren op dit prestigieuze miljoenenbal. Bent u ook nieuwsgierig geworden naar wie het tegen wie op moet nemen en naar alle actuele prijzen en aanbiedingen. Ga dan snel naar de website en boek uw voetbalreis Champions League.

Datum & Wedstrijd

Boek nu uw
voetbalreis Champions League

Prijs per persoon

April

3 - 4 Barcelona - AC Milan

3 - 4 Bayern München - Marseille

4 - 5 Chelsea - Benfica

4 - 5 Real Madrid - APOEL


19/05/12 CL Finale 2012
Allianz Arena, München

18/05/13 CL Finale 2013
Wembley Stadium, Londenvanaf € 529,-


vanaf € 299,-

vanaf € 449,-

vanaf € 429,-


Op aanvraag


Op aanvraag

Voor al uw voetbalreizen en evenementen